Op zwier door cultureel Brussel

In Brussel valt er dagelijks massa’s te beleven op cultureel vlak. Boeiende expo's, interessante documentaires, verrassende street art, ... Noem het en Brussel heeft het.

Kiezen wordt vanaf nu heel makkelijk want elk seizoen stellen we een topselectie samen uit het zeer diverse aanbod onder de noemer ‘Op zwier door cultureel Brussel’. We maken er niet zomaar uitstapjes van maar boeiende activiteiten. Met een speelse touch, een leuke workshop die aansluit bij een voorstelling of een gezellige babbel achteraf.

 

Wat

Je kan kiezen uit 3 FORMULES

 

 • Formule 1: Citizennes seizoensselectie
  Je kan met je groep deelnemen aan alle activiteiten uit de brochure 'Op zwier door cultureel Brussel'. Per organisatie kan je max. 7 deelnemers inschrijven.
   
 • Formule 2: Citizennes Helpdesk
  Je hebt zelf reeds een culturele uitstap in gedachten maar wil er een toegankelijke, speelse ervaring van maken en kunt daar wat hulp bij gebruiken. Of je bent op zoek naar een aanpak die aansluit bij de eigenheid van je groep of gewoon naar inspiratie. Citizenne helpt je graag verder.
   
 • Formule 3: Kant-en-klaar voor jouw groep
  Citizenne biedt per seizoen een 3-tal uitgewerkte, toegankelijke en leuke activiteiten aan die je kan aanvragen voor jouw groep alleen. In onderling overleg bepalen we een datum.


Organisaties die werken met kwetsbare groepen krijgen voorrang.

 

 

Alleen zou ik hier nooit durven komen. Door samen op stap te gaan met Citizenne kom ik op plaatsen waar ik anders nooit zou komen.

Praktische info

Contact: Benedicte Serroen, Educatief netwerker, 0478/877 344, benedicteatcitizenne.be

Als kind wou ik al striptekenaar worden. Het feit dat we hier niet alleen de expo bezoeken maar ook onze eigen strip mogen tekenen, vind ik geweldig. De Brusselse wafel is de kers op de taart